reklama 11C

Třetí kolo KMK ve všestrannosti se koná v Humpolci

Seriál Kritérium mladých koní ve všestrannosti vstupuje do druhé poloviny. Pro letošek byla vypsána čtyři kvalifikační kola. Dvě již proběhla a poslední červencový víkend bude patřit tomu třetímu. Koná se na závodišti v Humpolci...
26.07.2017 11:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Ve dnech 29. – 30. července hostí Humpolec třetí kolo KMK ve všestrannosti. Připraveny jsou soutěže pro čtyřleté, pětileté a šestileté koně.
 
Nejmladší kategorie, tedy koně narození v roce 2013 pojedou soutěž obtížnosti ZK a na start se jich postaví celkem osm. Adéla Svobodová bude sedlat Unkas Boye a Top Tora Quality-SL. Její stájový kolega Miroslav Trunda pojede se Stralingtonem. Dva svěřence představí Gabriela Slavíková, a to Expectation Christie a Carmine 1. Jaroslav Abík pojede s Duhou a Patrik Sukdolák má přihlášeného Qaida. Sestavu doplní humpolecká dvojice Nikola Čeledová a Anna Music.
 
Pět koní je přihlášeno do soutěže stupně Z pro koně narozené v roce 2012. Také do této soutěže nastoupí Adéla Svobodová na Valleo a Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf a Rivierou 7. S Coflandem se představí Pavel Chvojka a Adéla Císařová pojede s koněm Baloo The Bear.
 
Soutěž L pro šestileté přilákala dvě dvojice, a to Pavla Březinu s Cona Ciou a Adélu Císařovou se Sabellou.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE