reklama 11B

Čtvrteční česko-slovenské dění v Ebreichsdorfu

ikonka

Během čtvrtečního dne 17. května se v rakouském Ebreichsdorfu představili při mezinárodních skokových závodech CSI2* dva čeští jezdci. Oba reprezentanti Anna Kostková i Přemysl Adam si na konto připsali vždy jeden bezchybný parkur…
17.05.2018 21:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český zástupce Přemysl Adam se předvedl při čtvrtečním dnu celkem dvakrát. Pro lepší výsledek si dojel v sedle koně Cachas, a to v rámci Gold Tour. Jednalo se o parkur 135 centimetrů vysoký, který se jel jako dvoufázové skákání.

Česká dvojice si poradila s první i druhou fází bezchybně, navíc tu druhou dokončila v dobrém čase. To jí vyneslo konečné osmé místo ve výsledkové listině.

Stejně tak dva starty má za sebou během tohoto dne Anna Kostková. Oba svěřence předvedla na parkuru Bronze Tour, kde výška překážek dosahovala 120 centimetrů. Nulu na konto si připsala po bezchybné jízdě s klisnou Coco Chico S. Dosažený čas nakonec stačil na devátou příčku ve výsledkové listině.

V soutěžích pro mladé koně jsme tentokrát zastoupení neměli, výborně si však vedl slovenský zástupe David Horváth. Na konto si totiž připsal celkem tři vítězství. Nejprve nenašel přemožitele v sedle pětileté klisny Isabelle, následně ovládl šestiletou kategorii s klisnou Mozaik vd Bisschop a do třetice první skončil mezi sedmiletými s klisnou Lola VLS.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE