reklama 11D

Početné starty českých jezdců na CSI San Giovanni

Čeští jezdci zamířili v hojném počtu do San Giovanni, kde se ve dnech 14. – 20. března konají závody CSI. V pátek 18. března se na tamním kolbišti vystřídalo mnoho českých dvojic v závodech jednohvězdové i tříhvězdové kategorie.
18.03.2016 19:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vladimír Tretera a Quentin jsou jednou z dvojic, které startují v San Giovanni. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V soutěži CSI3* s překážkami do 135 cm se dařilo nejlépe Sergeiovi Motyguinovi, který s Dylanem nechyboval a dokončil na osmém místě.
 
O pět centimetrů vyšší bylo dvoufázové skákání spadající také do CSI3*. Na jedenáctém místě jej dokončil Bronislav Chudyba (SVK) se Zapriou, který dokončil s čistým kontem na jedenácté příčce. Obě fáze bez chyb zajel také nejlepší z Čechů v této soutěži Vladimír Tretera s Quentinem.
 
V rámci CSI1* se jela stopětadvacítka na čas, ve které byl nejvýše umístěným českým jezdcem Kamil Papoušek s Chaccinue, který dojel s jedním bodem za překročení času. O jedno místo za ním dokončil taktéž s bodem za čas Ondřej Zvára na Cenparo
 
Startovala mnoho dalších českých dvojic, jejichž výsledky najdete ZDE
 
Závody pokračují dalšími dvěma dny, v sobotu se můžeme těšit na start Sofie Najmannové v parkuru do 140 cm, který je počítaný jako kvalifikace na evropský šampionát 2016.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE