reklama 11C

Na CSI Wiener Neustadt odstartuje téměř 30 Čechů

ikonka

V rakouském Wiener Neustadtu se ve dnech 14. – 19. Srpna uskuteční mezinárodní závody CSI2* a CSIYH1*. Přestože zájem ze strany českých jezdců je pravidelně velký, tentokrát je ještě větší. Přihlášeno je totiž téměř 30 českých jezdců…
13.08.2018 16:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jako první se na startu mezinárodních závodů ve Wiener Neustadtu představí mladí koně při CSIYH1*, pro něž budou připraveny skokové soutěže již od úterního dne. V sedle mladých koní by se mělo představit pět českých zástupců. Nejvíce svěřenců představí Kamil Papoušek, který má nahlášenou dokonce šestici koní. Jedná se o šestiletého Gaspariho, Mister Star vd Zandhoeve a Great Feelinga. O rok mladší je klisna Greta SW. Dále bude jezdec prezentovat dva sedmileté svěřence, a to Lokiho a klisnu Lotus Sobral da Costa.

Z dalších českých jezdců se můžeme těšit na výkony Lucie Strnadlové, Sofie Najmanová, Filipa Doležala a Nikoly Bielikové.

V soutěžích jedoucích se při CSI2* bude závodit celkem 24 českých reprezentantů. Na startu přitom nebude chybět ani Zuzana Zelinková, která o uplynulém víkendu závodila na CSIO5* v Budapešti. Nyní bude sedlat Caliru T, Evitu R, Harca-N, Larimu a Linta. Z dalších jezdců lze zmínit například letošní medailistku z mistrovství České republiky juniorů Terezu Svobodovou či mistryni v ženách z roku 2017 Lucii Strnadlovou. Z mladších jezdců dále nechybí Sofie Najmanová, sestry Anna a Isabell Held, Alexandr Baraldi nebo Žaneta a Alžběta Pokorná.

V nejtěžších soutěžích při CSI2* jistě nebude chybět Nikola Bieliková, která má s sebou i svého úspěšného valacha Carthinjo.

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE