reklama 11C

Češi sbírali přední příčky v úvodu CSI Wr Neustadt

ikonka

Početná česká ekipa zahájila svou účast na mezinárodním mítinku CSI v rakouském Wiener Neustadtu v úterý 14. srpna. České vlajce patřila nejen umístění v elitní desítce, ale také vítězství či dělené první příčky…
14.08.2018 19:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Adéla Pokorná v sedle Alabamy 2 ovládla úterní Elite Tour I, foto: archiv jezdkyně

Pro několik dělených prvních míst si dojeli čeští jezdci v soutěžích pro mladé koně v rámci CSIYH1*. Mezi pětiletými se to podařilo Filipovi Doležalovi, a to v sedle I’m Special The One AK. Stejný jezdec se z děleného zlata radoval také v soutěži určené pro šestileté koně, kde sedla Chaccamilu. Ve stejné soutěži navíc dvě první místa bral pod českou vlajkou také Kamil Papoušek, a to spolu s koňmi Gaspari a Mister Star VD Zandhoeve. Neméně úspěšný pro českou ekipu byl také parkur pro sedmileté koně, kde zlato brali Filip Doležal a Coup De Coeur GP Madame Z, Kamil Papoušek a Lotus Sobral Da Costa i Nikola Bieliková v sedle G-Star SL.

Vítězstvím zahájila CSI2* Adéla Pokorná. Ta se představila v sedle Alabamy na parkuru vysokém 110 cm v rámci Elite Tour I. Druhou příčku navíc v této soutěži obsadila další česká dvojice a to Laura Najmanová a Nord.

Úvodní závodní den zakončila soutěž v rámci Premium Tour CSI2*, kde překážky měřily 130 cm. V této zkoušce se dvě české jezdkyně radovaly z čistých jízd. Pro konečnou sedmou příčku si dojela Sofie Najmanová spolu s Casanovou S. Nikola Bieliková a Carthinjo se s nulou postavili na patnácté místo výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE