reklama 11B

České jezdkyně byly na CDI3* v Šamoríně úspěšné

Velmi dobrými výkony se ve dnech 20. – 22. května prezentovaly české drezurní jezdkyně Hana Vášáryová a Adéla Neumannová na mezinárodních závodech CDI3*, které se konaly v jihoslovenském Šamoríně. Podrobné informace najdete v článku.
23.05.2016 16:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na CDI Šamorín reprezentovala ČR mimo jiné Adéle Neumannová s koněm Babylon Lange Weeren. Foto: archiv Jezdci.cz

Na Slovensku závodily, oproti původně avizovaným čtyřem jezdcům, nakonec jen dvě české jezdkyně. Obě se přihlásily se svými koňmi do malé rundy tříhvězdového mítinku. Ta sestávala z třech úloh, kdy se každý den zvyšovala tradičně jejich obtížnost.

V pátek 20. května se jela úloha SG 2016. Hana Vášáryová s La Fleurette obsadila sedmou příčku se známkou 65,868 %. Se svým druhým koněm Rock For Hit dostala 65,184 %, což stačilo na jedenácté místo. Desátá skončila Adéla Neumannová s Babylon van Lange Weeren, jejich známka měla hodnotu 65,184 %.

O den později byla na programu IM-1 2016, do níž nastoupila stejná česká sestava. Výkony jezdkyň byly ještě lepší než v úvodní den. Hana Vášáryová na La Fleurette zajela šestou nejlepší úlohu (67,000 %), Adéla Neumannová s Babylonem byla osmá (66,395 %) a Rock For Hit v sedle opět s Hanou Vášáryovou dostal 63,789 %.

Třetí úlohou byla volná IM-1 na hudbu, Hana Vášáryová byla pátá s La Fleurette, jen o jednu příčku níže dokončila Adéla Neumannová s Babylonem.

Velkou túru se skladbou soutěží Grand Prix, Grand Prix speciale a Grand Prix Freestyle. První i druhou GP zajela nejlépe Italka Pia Laus Schneider na Schadow 660 a volnou GP vyhrála belgická dvojice Amandine Prevost a Vledder M.


Výsledky z CDI najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE