reklama 11A

Třetí kolo drezurního poháru se odehraje v Borové

Český drezurní pohár míří do svého třetího kola. Po zahajovacím mítinku v Martinicích a druhém zastavení v Gabrielce bude další závod hostit od 21. do 22. května Borová. Rozpis opět nabízí pravidly předepsané soutěže pro obě pohárové kategorie.
18.05.2016 11:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Josef Malinovský

 

Ve dnech 21. – 22. května se v Borové uskuteční třetí kolo letošního ročníku Českého drezurního poháru. V rámci Challenge Cupu je jsou na každý den připravené pravidly stanovené úlohy. V sobotu se jede JU / 2016 a o den později pak JD / 2016. Do túry je nahlášeno celkem devět dvojic, mezi nimi Eva Jančaříková s Fantaghiro, Zuzana Baloušková a Liptin Samba nebo v posledních týdnech velmi úspěšná Eva Vavříková s Belle-Ennie. Hned třikrát půjde na obdélník Petra Miki Civišová s Exoticem-M, Europe-M a  Adelle.
 
Úlohou St. George začíná Top Ten Cup v sobotu 21. května. V druhé soutěži jedou účastníci IM-1 / 2016. Přihlášených dvojic je jedenáct do SG, ne všichni však půjdou i těžkou IM.  S dvěma koňmi, Sir Bossem a Santinem, půjde Eva Jančaříková, dále Michal Knoflíček s Dowerem, Filip Minařík se Stormem, Kamila Kupcová bude sedlat Agana a nebude chybět Vanda Bělinová s Conellym.
 
Více o seriálu najdete na webu ČDP
 
Startky a výsledky budeme aktualizovat v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE