reklama 11B

Top Ten Cup při ČDP v Borové pro Kamilu Kupcovou

V Borové u Českého Krumlova se ve dnech 21. – 22. května konalo třetí kolo Českého drezurního poháru. V druhý den závodů byly mimo jiné na programu úlohy v rámci série Challenge Cup a Top Ten Cup. Kdo bodoval, se dočtete níže.
22.05.2016 21:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

 

 

V neděli 22. května pokračovalo v Borové druhým dnem další kvalifikační kolo Českého drezurního poháru. Mezi mnoha vypsanými úlohami se největšímu zájmu těšily úlohy, které se započítávají do dvou pohárových sérií.

Na start Challenge Cupu, vypsaného jako JD/2016, se postavilo dvanáct dvojic. Nejlepší hodnocení si od sboru rozhodčích vysloužila Eva Vavříková v sedle Belle-Ennie, která dostala známku 67,657 %. Druhá dojela Markéta Vášová s Leontýnou a třetí místo získala Barbora Kamírová s Un Ami.

Nejtěžší úlohou závodů byla Intermediate I, která spadá pod sérii Top Ten Cup. Z deseti dvojic na startu měl největší úspěch u rozhodčích výkon Kamily Kupcové s Aganem, jejíž známka měla hodnotu 65,789 %, druhé místo si odvezl Michal Knoflíček s Dowerem a třetí dojela Petra Miki Civišová na Mary Lou.


Výsledky z ČDP v Borové najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE