reklama 11A

Česká výprava na Fontainebleau se čtvrteční výhrou

ikonka

České jezdkyně se vydaly na mezinárodní závody CSIOJ a CSIOCh do dějiště letošního mistrovství Evropy, tedy francouzského Fontainebleau. Závodit se začalo ve čtvrtek 3. května a o českou hymnu se zasloužila v juniorské soutěži Sára Vingrálková…
03.05.2018 19:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Juniorská jezdkyně Sára Vingrálková startovala během čtvrtečního dne ve dvou soutěžích. Skvělý výkon podala v sedle koně Celana Z, když dokončila dvoufázové skákání s výškou překážek 130 centimetrů suverénně nejlépe. Druhou fázi totiž zajela bezchybně a v čase 31,92 vteřiny a zvítězila s více jak vteřinovým náskokem na nejbližší soupeře. Na parkuru se přitom představilo více jak 60 dvojic.

Při svém druhém startu sedlala tato juniorská jezdkyně koně Oscar des Fontaines. V soutěži 135 centimetrů vysoké, která byla hodnocena na čas, si připsala 8 trestných bodů za dvě shození.

Úspěšný den má za sebou také Valentýna Kuková, která závodí v dětské kategorii při CSIOCh, a taktéž startovala tento den ve dvou soutěžích. Po vítězství sahala na parkuru 120 centimetrů vysokém, když ve dvoufázovém skákání předvedla s koněm Spotlight Z nejrychlejší jízdu v druhé fázi. Bohužel jedno shození je nakonec o první příčku připravilo.

Jezdkyně si to však vynahradila na parkuru 110 centimetrů vysokém. Na parkuru hodnoceném na čas sedlala koně Shadow a mohla se radovat z druhé pozice. Pouze dvě jezdkyně se dostaly časem pod 60 vteřin. Jednou z nich byla i Valentýna Kuková, která dokončila v čase 58,66 vteřiny.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }