reklama 11C

Kuková ovládla kategorii dětí finále CJC ČSP 2017

Další finálovou soutěží v rámci hořovického vrcholu Českého skokového poháru 2017 byla mladší kategorie Czech Junior Cupu. Z dvaceti zúčastněných dvojic deset postupovalo do super finále na zkráceném parkuru, ale jen jedna dovezla do cíle dvě nuly...
24.09.2017 12:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Po základním kole nul bylo více. Velmi rychlé ve finále byly Veronika Kolářová s Carsey a Anna Helebrantová s Epo Van de Achterhoek Z, jenže obě nakonec jednou chybovaly a skončily na 4., resp. 5. místě. Naopak napodruhé nezaváhala Tereza Svobodová s Marylandem, ale ta měla z úvodní části zatížení 4 trestnými body a skončila tak alespoň díky nejrychlejšímu času v hodnotě 40,80 sekundy třetí. O více než 10 sekund pomalejší byla Natálie Kovářová s Quinarou. Ta byla pomalá i v základním kole, kde si navíc připsala penalizaci 1 trestným bodem za čas. Musela se tak spokojit s konečným druhým místem. 

Jedinou dvojicí, jež má ve výsledkové listině dvě nuly na bodovém kontě, je Valentýna Kuková a Shadow 5. Zaslouženě tak vystoupala při slavnostním vyhlášení soutěže na stupínek nejvyšší.

 

 

Kompletní výsledky najdete na adrese www.ceskyskokovypohar.cz, kde běží po celý den ŽIVĚ on-line přenos. Soutěžní program přenáší také sportovní web České televize a EquiTV.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE