reklama 11D

Úspěšná Vingrálková při sobotním CSI Lublin

ikonka

V rámci sobotního programu mezinárodních skokových závodů CSI Lublin při Cavaliadě Tour se dne 17. února dařilo mladé jezdkyni Sáře Vingrálkové. Tato česká reprezentantka se totiž hned dvakrát probojovala do elitní desítky…
17.02.2018 23:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

První z vydařených startů předvedla česká jezdkyně při dvoufázovém skákání střední túry. Na parkuru 135 centimetrů vysokém sedlala Sára Vingrálková koně Kas-Sini DC a po bezchybné první fázi postoupila i do té druhé. Tam po opětovně bezchybné jízdě obsadila pěkné osmé místo.

Na ještě lepší umístění pak dosáhla česká reprezentantka v závěrečné sobotní soutěži.  Na parkuru Speed and Music v rámci opět střední túry sedlala koně Celana Z. V této zkoušce s výškou překážek se trestné body přepočetly na vteřiny. Sára Vingrálková dosáhla na výborný čas a i přes jednu chybu jí neunikla elitní pětice. Její čas 51,34 vteřiny stačil na čtvrté místo. Na vítěze přitom ztratila méně než 4 vteřiny.

Během soboty se při jednom startu představil také Aleš Opatrný, který sedlal Idaria van het Netehof. V soutěži střední túry (135 cm) chyboval jednou v druhé fázi, což ho připravilo o příčku v nejlepší pětici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }