reklama 11A

Vingrálková devátá v Grand Prix v Ebreichsdorfu

ikonka

Vydařený víkend na CSN v rakouském Ebreichsdorfu má za sebou Sára Vingrálková. Jezdkyně zakončila účast v neděli 21. ledna startem v Grand Prix, kde na překážkách vysokých 140 cm obsadila v sedle Oscara Des Fontaines skvělou devátou…
21.01.2018 20:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zlatým hřebem nedělního programu CSN v Ebreichsdorfu byla soutěž Grand Prix, kde se na překážkách vysokých 140 cm představila v sedle dvou svých koní Sára Vingrálková. Jezdkyni se více dařilo spolu s Oscarem Des Fontaines, v sedle kterého protnula cílovou pásku se čtyřmi trestnými body a postavila se na devátou příčku výsledkové listiny. O jednu chybu více pak Sára zaznamenala s Celanou Z.

V sobotu 20. ledna zajistila stejná jezdkyně vítězství pro českou vlajku, když v sedle Chieana nenašla přemožitele na parkuru vysokém 125 cm. V rámci sobotního programu se česká reprezentantka postavila na start soutěže s překážkami vysokými 140 cm, kde si dojela pro skvělé druhé místo v sedle Oscara Des Fontaines a pro místo třetí pak spolu s Celanou Z.

S Celanou Z se jezdkyni dařilo také v pátek 19. ledna, a to na parkuru vysokém 135 cm, kde opět obsadila bezchybným výkonem bronzovou příčku výsledkové listiny.  Bez jediného shození absolvovala Sára páteční start i v sedle Kas – Sini DC, a to na překážkách vysokých 125 cm.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: Lukáš Klingora




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE