reklama 11B

Česká voltižní reprezentace se chystá na MS a ME

Ve středu 2. srpna startuje v rakouském Ebreichsdorfu velký svátek voltiže. Koná se tam mistrovství Evropy seniorů a juniorská kategorie tam bude soutěžit dokonce o světové tituly. Česká ekipa nemůže při této vrcholné události chybět…
31.07.2017 15:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Ebreichsdorf hostí od 2. do 6. srpna dva voltižní šampionáty. Mistrovství Evropy je určené pro seniory, pro juniory je vypsané mistrovství světa! Voltiž je co do mezinárodních výsledků silnou disciplínou českého jezdectví, takže čeští reprezentanti nemohou v Rakousku chybět.

V seniorské kategorii na ME bude želízkem v ohni Weronika Zelinková, která bude cvičit na Aladinovi pod vedením lonžéra Ondřeje Svobody.

Samé ženy jsou nahlášené také do juniorské soutěže MS. Kateřina Kocurová pojede s Patriotem, jehož lonžérem bude Andrea Videnková. Vanessa Krištofová, Nela Stříbná a Lucie Kubíková se zúčastní s Aquarisem, kterého povede Ladislav Menšík. Ve hře o tituly bude také juniorská skupina z Albertovce, která bude cvičit na Patriotovi.

Do Rakouska vyráží ještě koně Cairo a Landar, kteří plní roli rezervních koní. V obou případech by s nimi do soutěže nastoupila jako lonžér Petra Cinerová.

O výsledcích českých reprezentantů se vás budeme snažit pravidelně informovat.

Facebook MS a ME v Ebreichsdorfu je v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE