reklama 11C

Voltižní reprezentace závodila na CVI Ebreichsdorf

Voltižní jezdci reprezentující Českou republiku se ve dnech 25. – 28. května účastnili mezinárodních závodů CVI v rakouském Ebreichsdorfu. Zastoupení mělo Česko v jedno i dvouhvězdové kategorii, níže se dočtete více informací k výsledkům.
29.05.2017 15:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

 
Kategorie CVI1* a CVI2* byly vyhodnoceny po povinných a volných sestavách v sobotu 27. května. V jednohvězdové soutěži se nejvýše umístila Michaela Milatová, která závodila s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody. S celkovým skóre 6,224 dokončila na sdílené osmé příčce.
 
Juniorské CVIJ2* nejlépe absolvovala Vanessa Krištofová na Rubikonovi, kterého lonžoval Ladislav Menšík. S celkovou známkou 6,855 si dojela pro čtrnácté místo. Skupina juniorů se v kategorii dvou hvězd umístila na páté příčce se známkou 6,755. Cvičila na koni Patriot, jehož vedla Andrea Videnková.
 
V CVI3* měla Česká republika Weroniku Zelinkovou. Ta předvedla povinnou sestavu s Aladinem za 6,759 bodu. Freestyle byl hodnocen známkou 7,301. Výsledky z neděle však pořadatel prozatím nezveřejnil. 
 

Výsledky najdete v tomto odkazu 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE