reklama 11B

Ve Frenštátu na CVI se daří také Čechům

Ve Frenštátu pod Radhoštěm probíhají na přelomu června a července mezinárodní závody ve voltiži. Po sobotě 1. července se mezi dětmi dostala do čela v mezinárodní konkurenci Češka Tereza Czyžová, v náročné soutěži žen při CVI3* se daří Marii Bondar…
01.07.2017 21:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Mezi ženami se při CVI3* na startu sešly čtyři reprezentantky, z toho také jedna česká. Weronika Zelinková si po prvním kole drží těsně druhé místo, a to se známkou 6,681 bodů. Na první Rusku Marii Bondar tak ztrácí pouze 0,007 bodu a velmi tak rozhodne druhé kolo, kde se jede pouze volná sestava.

Poměrně mnoho juniorů se sešlo v úrovni CVI2*, kde se po prvním kole a druhém kole povinné sestavy drží na čele Slovenka Kristina Hajduková, a to se známkou 7,455 bodů. Právě elitní trio si připsalo na konto více jak sedm bodů. Účastníky tak v rámci druhého kola čeká ještě volná jízda.

Mezi dětmi se při CVI2* zatím nejvíce daří české reprezentantce Tereze Czyžové, které si po prvním kole a druhém kole povinné sestavy jako jediná ze závodníků připsala známku vyšší než je sedm bodů, a to konkrétně 7,134 bodů. Do neděle tak jde z první pozice. Stejně tak první příčku si drží česká juniorská skupina, a to opět v rámci dvou hvězd. JK Voltiž Albertovec těsně vede tak slovenskou skupinou JO TJ Slavia UVFL Košice.

Výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE