reklama 11B

Češi zůstali i po krosech ve vedení CIC Facimiech

ikonka

Čeští jezdci pokračují v účasti v mezinárodních i národních soutěžích ve všestrannosti ve Facimiechu v Polsku. V sobotu 1. září byly na programu terénní jízdy, po jejichž skončení se dva čeští reprezentanti drží v čele CIC s jednou i dvěma hvězdami.
01.09.2018 15:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Miloslav Příhoda je s koněm Ferreolus Lat na průběžném prvním místě v nejtěžší vypsané soutěži CIC2*. Do vedení se dostal už po drezuře a lehké překročení času v sobotním krosu na jeho pozici nic nezměnilo. V mezinárodních dvou hvězdách závodí také Jaroslav Abík s Madockem, který je čtvrtý.
 
Česko je ve vedení také v CNC1*, a to zásluhou Lukáše Létala v sedle Coco Rica, jenž rovněž zajel nejlepší drezuru a v krosu neinkasoval ani jeden trestný bod. Čtvrtý je Petr Lacina na Trikovi a sedmý je Roman Zvěřina se Scooby Doo.
 
Češi se účastní také národních soutěží. V CNC L je třetí Miloslav Příhoda na Alantinovi a tentýž jezdec drží sedmé místo s Wacantem. V nejlepší dvacítce jsou také Lucie Húsková (Saint Mauritius), Šárka Votavová (Aram), Patrik Sukdolák (Figaro), Markéta Hovjacká (Derylyn), Jaroslav Abík (Timur) a Veronika Zvěřinová (Onyx). Dobře si vede také v národní jedné hvězdě Šárka Votavová na Zylovi, která je průběžně druhá.
 

Výsledky z CIC a CNC Facimiech najdete ZDE 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE