reklama 11A

Češi zakončili svou účast na CSIO Lamprechtshausen

Česká skoková reprezentace v kategorii dětí, juniorů a mladých jezdců prověřila od 13. do 16. 5. svou formu při tradičním výjezdu na CSIO do Lamprechtshausenu. Přinášíme informace z posledního soutěžního dne a máme pro vás FOTOGALERII Lukáše Najmana.
17.05.2016 10:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Fotogalerie: Lukáš Najman

Závody CSIOchJY v rakouském Lamprechtshausenu končily v pondělí 16. května. Všechny tři věkové kategorie (děti, junioři a mladí jezdciměly na programu soutěže Grand Prix.
 
Ještě před tím se však čeští jezdci prezentovali ve stupňované obtížnosti do 130 cm. Nejlépe si vedl Alexandr Baradli s Elame, který dojel čtrnáctý. 33. příčka patřila Sofii Najmanové s Billy Baron Z, o pět míst za dojela Kateřina de Jagerová na Voigtsdorf Cityslicker a jednačtyřicátý byl Václav Nágr s Calmem.
 
Jedinou českou zástupkyní v dětské Grand Prix byla Anna Lani Novak, které se Lamprechtshausenu dařilo. Velkou cenu s překážkami do 130 cm dojela v sedle Tavety HS nakonec s 11 trestnými body.
 
Do Grand Prix pro juniory nastoupili tři čeští jezdci. Nejlépe si ve stočtyřicítce vedla Sofie Najmanová, která se Stardanem dokončila s dvěma chybami na 23. místě. Dvě chyby udělal i Václav Nágr s Normanem, byl však pomalejší než Sofie Najmanová. Tři chyby potkaly Kateřinu de Jagerovou s Candy Boyem. Jediný mladý jezdec v Grand Prix této věkové kategorie Alexandr Baraldi soutěž nedokončil. 
 
Kompletní výsledky z Lamprechtshausenu najdete TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE