reklama 11B

Najmanová desátá v Junior Tour při CSIJ-A Linz

Čeští jezdci závodí ve dnech 21. – 24. dubna v rakouském Linzi na mezinárodních parkurových závodech. V juniorském mítinku CSIJ-A se v sobotu dařilo Sofii Najmanové, startovali však také další Češi, o jejichž výsledcích se dočtete níže.
23.04.2016 21:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sofii Najmanové se v Linzi dařilo v sobotní Junior Tour. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Do soutěže s překážkami do 130 cm nastoupili v sobotu 23. dubna junioři v Linzi při CSIJ-A. Nejlepšího výsledku dosáhla Sofie Najmanová, když na Elise S dojela bez trestných bodů v čase 79,92 sekund. To stačilo na celkovou desátou příčku ve výsledkové listině. Jedna chyba ve stejné soutěži potkala Františka Stružinského se Zonnedoeptoltien. Kateřina Kučerová na Esprit van de Eikenbos dojela s 10 trestnými body. 
 
Mezi seniory dokončil stotřicítku na čas bez chyb Ondřej Zvára v sedle Bul Buli B, s druhým koněm Damonem měl 10 trestných bodů.
 
Jednu chybu měla Alena Gasperl s Obora´s Amber v malé túře CSI1. Alena Gasperl a Ondřej Zvára startovali také v Gold Tour na překážkách do 145 cm.  V obou případech dojeli čeští jezdci s 2 body. Rychlejší byla Alena Gasperl v sedle Chacco Belly. 
 



Štítky: CSILinzskoky
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE