reklama 11C

Mladou reprezentaci čeká CSIO v Lamprechtshausenu

Mezinárodní parkurové závody CSIOchJY v Lamprechtshausenu jsou pravidelnou prověrkou české reprezentace dětí, juniorů a mladých jezdců. Stejně tak je tomu letos. Ve dnech 12. – 16. května bude v Rakousku závodit devět nadějných jezdců.
10.05.2016 10:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Mistryně republiky 2015 v kategorii dětí Anna Lani Novak bude závodit na CSIOch Lamprechtshausen. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Ve dnech 12. – 16. května se v Rakousku v Lamprechtshausenu konají závody CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. Pro českou mladou reprezentaci je to tradiční výjezd na začátku venkovní sezony. Letos je přihlášeno devět jezdců. Zatímco v kategorii dětí a juniorů bude díky plnému počtu možné sestavit tým pro pohárovou soutěž, mladý jezdec vyrazí do Rakouska pouze jeden.
 
V dětském CSIO budou závodit Markéta Miková, Anna Lani Novak, Kateřina Svěráková a Tereza Svobodová. Juniory zastupují Václav Nágr, Sofie Najmanová, Denisa Vegrichtová a Kateřina de Jagerová. Jediným mladým jezdcem v barvách české ekipy bude Alexandr Baraldi
 
Skákat se v Lamprechtshausenu začne v pátek 13. května. Pohár národů juniorů je na programu v sobotu od 10.00 hodin, děti pojedou Pohár národů v neděli v 11.00 hodin.
 
Na web závodů a výsledky se dostanete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE