reklama 11C

Čeští jezdci na CSN v Kreuthu vítězně

Česká výprava skokových jezdců nechybí ve dnech 18. – 21. února ani na národních skokových závodech v německém Kreuthu. Tam se čeští jezdci nejen neztratili, ale dosáhli i na vítězství. Tím se může pochlubit Sofie Najmanová či Alexander Baraldi…
20.02.2016 18:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Čeští jezdci nechybí ve většiněvypisovaných soutěží, od nejnižších parkurůpo 140 centimetrů (S*). Během sobotního dne se z první příčky radovala Sofie Najmanová, a to s koněm Stardano, s nímž vybojovala vítězství na parkuru 125 centimetrů vysokém. V další soutěži stejně vysoké se opět blýsklo české jméno na první příčce, a to díky Alexandru Baraldimu. Ten se představil společně se svým koněm Elame. Další dobré umístění přidal Vladimír Janča a Sacipont JV, kteří si dojeli pro páté místonejvyšší soutěži tohoto závodního dne, S* dle německé stupnice.

Sofie Najmanová si pro první místo dojela i během pátečního programu, tentokrát s Elise. Se Stardanem si na parkuru 125 centimetrů vysokém dojela pro třetí pozici. Stejně tak třetí dokončila Michaela Rodová, a to s koněm Zarah 49 na parkuru „L“.

Dobré výsledky však podávaly i další české dvojice. Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE