reklama 11B

Češi úspěšně pokračují na CSI v Linzi

V sobotu 22. dubna si čeští reprezentanti připsali hned několik výborných umístění. Zlatou příčku obsadila v Junior Tour Michaela Rodová a Aurena. V soutěži Big Tour se nejvíce z Čechů dařilo Ivě Holíkové v sedle Luany T, když obsadila druhé místo…
22.04.2017 21:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Stejně jako předchozí závodní den, i v sobotu 22. dubna se českým jezdcům dařilo v Junior Tour, kde překážky měřily 130 cm. Michaela Radová zde spolu s Aurenou zopakovala jednoznačné vítězství, když zajela parkur o více jak tři vteřiny rychleji než druhá umístěná dvojice. Bronzovou příčku obsadil Daniel Pospěch v sedle Casandry 2. Elitní pětku uzavírala Sára Vingrálková a Chieano.

Na skvělé druhé místo stačil výkon Ivy Holíkové. Ta startovala v Big Tour s výškou překážek 130 cm s Luanou T. Další úspěšnou jezdkyní v této soutěži byla Nikola Bieliková, která obsadila sedmé místo spolu s koněm Vepora. Na desátou příčku se postavila Klára Dostálová a Mana.

Do elitní desítky sobotní Children Tour se probojovaly dvě jezdkyně. Třetí místo patřilo Marianě Michličkové a Doretto 8, za kterou se na příčku čtvrtou postavila Tereza Svobodová. Ta se v soutěži předvedla v sedle Terry Z.

V Gold Tour s výškou překážek 145 cm se nejvíce dařilo Kateřině de Jagerové. Ta v soutěži sedlala koně Cinven Cr. Česká dvojice dokončila parkur s jedním trestným bodem, což ji odsunulo do třetí desítky výsledkové listiny. 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE