reklama 11A

Při říjnovém Linzi vítězství i během neděle

Mezinárodní skokové závody CSI2* v rakouském Linzi byly úspěšné pro českou ekipu i během nedělního dne 30. října. Opět se areálem nesla česká hymna, i když ne po nejtěžší zkoušce. Zasloužila se o ni opět Alena Gasperl…
30.10.2016 22:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Alena Gasperl si stejně jako během pátečního dne, i v sobotu dojela pro první příčku. Jednalo se o soutěž Big Tour s výškou překážek 130 centimetrů a v soutěži sedlala koně Cassius Clay 29. Jezdkyně získala ještě druhé místosoutěži 130/135 cenitmetrů, a to s Can Do 7.

Další pěkná umístění se českým jezdcům podařila ve finále túry pro mladé koně. Do rozeskakování se podívaly tři dvojice. Šestý skončil Aleš Opatrný a Easy Jet před sedmým Ladislavem Arientem s koněm Croete. V sedle svěřence Contera JJ dokončil devátý.

Ve VIP Tour si na parkuru 110/115 centimetrů připsala další bezchybný výkon Eliška Opravilová. S Lasingem si dojeli tentokrát pro čtvrté místo.

V Grand Prix zajela nejlepší český výkon Alena Gasperl a Chacco Bella, které dokončili s jedním bodem za čas. To stačilo na šest místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




Štítky: CSILinzskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE