reklama 11A

Junioři ovládli páteční soutěž na CSI v Linzi

I během pátečního dne 21. dubna se v rakouském Linzi velmi dobře představili některé české dvojice. Největší úspěch slavili junioři, když v uzavřené soutěži zcela ovládli přední místa. Nejlepší výkon soutěže podala Michaela Rodová s koněm Aurena…
22.04.2017 10:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Junioři měli připravenou soutěž 130 centimetrů vysokou, která se jela na čas. Suverénní jízdu předvedla Michaela Rodová, když s Aurenou dojela do cíle o více jak dvě vteřiny nejrychleji. Zaslouženě tak zvítězila. Nebyla však jedinou českou jezdkyní na dekorování, v nejlepší pětce totiž skončily hned čtyři české dvojice. Druhou příčku obsadila Sofie Najmanová s koněm Lexus 79. Stejná jezdkyně pak s koněm Casanova S obsadila čtvrtou pozici. Na třetí místo se dostal Daniel Pospěch a Casandra 2.

Dobře se představili i dětští reprezentanti. V Children Tour sice nedosáhli do elitní pětky, bezchybně si však s parkurem 120 centimetrů vysokým poradila Valentýna Kuková, Tereza Svobodová, Mariana Michlíčková i Julie Pásková.

V nejtěžší Big Tour se dařilo Ivě Holíkové, které s Luanou T po bezchybné jízdě skončila sedmá. Tato soutěž se jela na parkuru 130 centimetrů vysokém a o pořadí v rovnosti bodů rozhodoval čas. Do elitní desítky se vedle Ivy Holíkové dostala ještě mladá jezdkyně Sára Vingrálková. Ta sedlala koně Celana Z a po bezchybném výkonu se radovala z deváté příčky.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE