reklama 11A

Češi zahájili dubnové CSI v Linzi

Na jezdce závodící při CSI v rakouském Linzi čekal ve čtvrtek 20. dubna první závodní den. Početná česká ekipa si přitom připsala několik umístění v elitní desítce, a to především v nižších soutěžích. Nejlepší umístění dne získala Alena Gasperl…
20.04.2017 22:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká reprezentantka Alena Gasperl se dokázala prosadit v těžších soutěžích, kde předvedla nejlepší výkony z české ekipy. V Silver Tour si na parkuru 135 centimetrů vysokém dojela s koněm Caillou 5 pro pěkné třetí místo. Dobře přitom zajela i nejtěžší soutěž čtvrtečního dne. V rámci Gold Tour čekal na jezdce parkur 140/145 centimetrů vysoký. Česká Alena Gasperl zde sedlala koně Chacco Bella a po bezchybné jízdě si zajistila 12. pozici.

Jen o příčku níže skončila taktéž bezchybná Nikola Bieliková a Carthinjo. Kateřina De Jagerová si s koněm Cinven CR připsala pouze jeden bod za překročený čas.

V dopoledních soutěžích se dařilo Michaele Rodové, když obsadila v soutěži pro pětileté koně s Centadintonem pěkné čtvrté místo. Ve Small Tour (120 cm) si pak šestou příčku zasloužila Miroslava Šťovíčková a Grandia.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




Štítky: LinzCSIGasperl
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE