reklama 11B

Červenec v Pardubicích ve znamení jezdectví

Dostihy v Pardubicích si sice daly prázdniny, přesto to bude na dostihovém závodišti žít. Druhá polovina července bude patřit jezdeckým závodům spřežení a soutěžím všestrannost v MČR družstev ve všestrannosti. Doplní je šampionát koní Shagya arab…
02.07.2015 11:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V Pardubicích nebudou chybět závody spřežení. Foto Miroslav Majer

Ve dnech 24. – 26. července bude pardubické závodiště hostit jezdecké závody ve spřežení, konkrétně Cenu hejtmana Pardubického kraje. V této kvalifikaci na Zlatou podkovu jsou vypsány soutěže pro jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží a také jedno a dvojspřeží hobby a dvojspřeží pony. K těmto tradičním závodům se připojí 25. července šampionát koní Shagya arab.

Jen pár dnů později, ve čtvrtek 30. července se uskuteční soutěže všestrannostikritérium mladých koní (KMK). To je vypisováno jako chovatelská soutěž čtyřšestiletých koní. V Pardubicích se uskuteční postupové soutěže obtížnosti ZK pro čtyřleté, ZL pro pětileté a L pro šestileté koně.

Na KMK naváže třídenní Mistrovství České republiky družstev ve všestrannosti, konkrétně ve dnech 31. července až 2. srpna. Vypsáno je sedm soutěží včetně jednoho hobby závodu. Družstva jsou tříčtyřčlenná, započítávají se výsledky tří nejlepšíchkaždém družstvu. Družstva nominuje příslušná oblast.

Propozice všech soutěží jsou zveřejněny na webových stránkách závodiště (v sekci Sport). Vstupné pro veřejnost je na všechny tyto sportovní akce zdarma

/Tisková zpráva/




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE