reklama 11A

CSI-W Olomouc sledovali diváci z více jak 30 zemí

Internetová televize EquiTV zajišťovala z CSI3*-W v Olomouci po všechny čtyři dny konání akce nejen on-line přenosy, které bylo možné streamovat hned na třech portálech (EquiTV, ESC Olomouc, CSI Olomouc), ale také záznamy a video rozhovory...
16.06.2014 11:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Foto archiv EquiTV.cz
 
Celkem se odvysílalo živě 42 hodin. Ze záznamu pak bylo přes YouTube kanál EquiTV nahráno všech 15 soutěží, ale navíc také 30 rozhovorů s jezdci a funkcionáři závodů, dále byly zaznamenány na videu dvě tiskové konference, doprovodné programy a pár veselých vstupů pro pobavení diváků
 
Jen přes samotný web EquiTV on-line přenos zaznamenal přes 10 tisíc návštěv, které vytvořilo více jak 5 tisíc absolutně unikátních návštěvníků. Při rozdělení na jednotlivé dny pak živé vysílání EquiTV sledovalo denně kolem dvou tisíc unikátních diváků. Ti se připojili z 31 zemí světa! Kromě nejsilnějši zastoupené České republiky byl žebříček zemí ve sledovanosti následující: Slovensko, Německo, Polsko, Velká Británie, USA, Maďarsko, Itálie, Brazílie, Belgie, Švýcarsko, Kanada, Rakousko, Řecko, Ukrajina, Lucembursko, Irsko, Francie, Holandsko, Austrálie, Estonsko, Chorvatsko, Rusko, Švédsko, Slovinsko, Sýrie, Bulharsko, Kuvajt, Peru, Turecko a Vietnam. 
 
Nutno však podotknout, že skladba diváků je pravděpodobně ještě podstatně pestřejší, neboť čísla sledovanosti přes web akce www.csi-olomouc.cz, který byl ve vztahu k zahraničním účastníkům výrazněji prezentován, nyní nemáme k dispozici. V součtu tak mohou uvedená čísla počtů návštěv i návštěvníků být až v násobcích, což dokazují zkušenosti z jiných přenosů, které běží na více webech současně. 
 
Neopomenutelnou skutečností je i to, že Velkou cenu vysílala živě Česká televize na programu ČT Sport. Tomuto přenosu samozřejmě dala v neděli odpoledne přednost asi naprostá většina domácích fanoušků jezdectví, kteří se nemohli dostavit do Olomouce osobně.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }