reklama 11A

Amsterdam bude hostit skoky i SP v drezuře

V nizozemském Amsterodamu se ve dnech 29. ledna – 2. února uskuteční mezinárodní závody ve skocích, a to úrovně CSI4*, a také v drezuře. Tam budou jezdci bojovat při CDI4* a CDI-W, přičemž do Světového poháru je nahlášena i Charlotte Dujardin...
28.01.2015 17:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Charlotte Dujardin a Valegro při Světovém poháru v Amsterdamu v loňském roce. Foto archiv FEI

Britská jezdkyně Charlotte Dujardin bude sedlat svého skvělého Valegra a proti sobě budou mít silnou konkurenci. O závody se nenechá přijít ani Isabel Werth s Don Johnsonem FRH  či domácí reprezentant Edward Gal s Glock´s Undercover N.O.P.

Ze skokových jezdců se do Amsterdamu chystají Edwina Tops-Alexander, curyšský vítěz Sergio Alvarez Moya, Simon Delestre, Kevin Staut, Christian Ahlmann či Michael Whitaker. V největším počtu odstartují domácí, mezi nimiž nebude chybět Jeroen Dubbeldam, Marc Houtzager, Jur Vrieling či Maikel van der Vleuten.

Během úvodního dne se uskuteční národní skokové závody a mezinárodní mítink odstartuje od pátku. Ten den je na programu drezurní Grand Prix při Světovém poháru a také mezinárodní soutěže pro skokové jezdce. Sobota přinese druhou část Světového drezurního poháru, a to kür. Zajímavým programem ve skocích bude večerní bariérové skákání.Na nejlepší skokové výkony se však můžete těšitneděli, kdy se uskuteční Grand Prix s výškou překážek 160 centimetrů.

 

Další podrobnosti naleznete na stránkách pořadatele ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznete TADY.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE