reklama 11D

Grand Prix na CDI-W Amsterdam pro Dujardin

Kralující mistryně světa, Evropy a olympijská vítězka Charlotte Dujardin na CDI Amsterodam v úloze Grand Prix opět nenašla přemožitele. I s chybou v závěrečné piaf získala 30. ledna hodnocení 86,140 % a druhou umístěnou „předjela“ o osm procent…
30.01.2015 21:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Charlotte Dujardin - Kit Houghton/FEI

Sbor rozhodčíchAmsterodamu tvořili zkušení rozhodčí Isabelle Judet (Francie), Adriaan Hamoen (Holandsko), Stephen Clarke (Velká Británie), Peter Engel (Německo) a Eddy de Wolff van Westerrode(Holandsko).

První start Valegraroce 2015 vypadal zpočátku velice nadějně, známky se blížily světovému rekordu. Chybkazávěru testu všakhodnocení byla znát. Avšak u všech rozhodčích byla na prvním místě. Nejnižší skóre dvojice obdržela od francouzské rozhodčí Judet (83,2 %) a nejvyšší od britského Clarka (88,6 %). 

Druhé místo obsadila Danielle Heijkoop16letým holandským teplokrevníkem Siro. Dvojice získala 78,320 %.  Třetí pozice patří Jessice von Bredow-Werndl14letým hřebcem Unee BB s celkovým hodnocením 74,880 %. Čtvrtou příčku vybojoval Diederik van Silfhout10letým hřebcem Arlando za výsledkem 74,860 %.

Do soutěže byl přihlášen i Edward Gal s Undercover, ale na poslední chvíli muselidůvodu zvýšené teploty koně start zrušit. Startoval ale Galův partner Hans Peter MinderhoudGlock´s Flirt a byli hodnoceni 74,320 %, což znamenalo páté místo.

Celkové výsledky včetně kompletního hodnocení jednotlivých dvojic najdete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE