reklama 11D

CICO Strzegom 2016 pro Brity a Svennerstala

V neděli 26. června zakončil parkur další ročník mezinárodních závodů Horse Trials v polské Strzegomi. Závěrečný den byl na programu parkur pro nejtěžší kategorii CICO3*-W. V týmové soutěži zvítězili Britové, jednotlivce uhájil Ludwig Svennerstal…
27.06.2016 07:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Britský tým ve složení Rosalind Canter (Allstar B), Isabelle Talyor (KBIS Briarlands Matilda), Laura Collett (Cooley Again) a Holly Woodhead (Fernhill Facetime) byl sicena čtvrtém místě po drezuře, terénní jízda však zahýbala pořadím a dostala britské družstvo do čela. To si již jezdci pohlídali a dobrými výkony na parkuru si dojeli poměrněpřehledem pro první místo. Na parkuru totiž přidali pouze jedno shození celkem, což znamenalo 160,60 trestných bodů. Druhé místo získala Itálie (173,90) a třetí skončila Belgie (238,70).

individuální soutěži již také nedošlo od krosu ke změně na první příčce. Na ni se po sobotě dostala švédská dvojice Ludwig Svennerstal a King Bob, kterým bezchybný projev na parkuru vynesl prvenství. Na kontě měli 40,50 trestných bodů. Těsně druhé místo získal Michael Jung s koněm fischer Takinou, když první pozici neuhájil pro překročení stanoveného časukrosu. Rozdíl mezi těmito jezdci však byla pouhá desetina bodu (40,60). Elitní trio uzavřela nejlepší britská dvojice Rosalind Canter a Allstar B (46,20).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE