reklama 11B

Berlínští lvi v úvodu mexické GCL 2017 jedenáctí

Zahajovací část Global Champions League 2017 v Mexico City dokončil tým Berlin Lions, za nějž nastoupili Anna Kellnerová a Max Kühner, jako jedenáctý z celkových 18 družstev. Dobře si vedl i Aleš Opatrný mezi jednotlivci. Ten skončil na 20. místě.
07.04.2017 14:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Za Berlin Lions nastoupil do Global Champions League jako první Max Kühner s Chardonnay 79. Na konto si připsal 4 trestné body, když chyboval až na poslední překážce kurzu. Anna Kellnerová startovala s Giljandro van den Bosrand. První půlka parkuru jim vyšla skvěle. V té druhé nasbírali 13 trestných bodů. V součtu obsadili Berlínští lvi se 17 trestnými body jedenáctou příčku. Stejný počet bodů přitom měly i celky na 9. a 10. místě. Jejich součet časů byl však nepatrně lepší.
 
Italský stavitel Uliano Vezzani jezdce a koně na úvod Global Champions League vůbec nešetřil a připravil pro ně velmi nároční parkur. S čistým štítem nastoupí do sobotního druhého kola jediný tým – Valkenswaard United. St Tropez Pirates mají jen jeden trestný bod. Další družstva si již připsala nejméně 8 trestných bodů.
 
Z jednotlivců dokončilo hlavní soutěž čtvrtečního dne bez penalizace 8 dvojic. Vítězem se stal Eric Lamaze s Fine Lady 5. Aleš Opatrný s VDL Fakirem chyboval pouze jednou na prvním skoku trojkombinace a se 4 trestnými body se umístil na velmi pěkné 20. příčce. 
 

Výsledky týmové soutěže najdete ZDE

Výsledky soutěže jednotlivců jsou TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE