reklama 11D

Známe složení dvojic pro soutěž GCL v Mexiku

Netrpělivě očekávané první kolo letošní série soutěže družstev Longines Global Champions League, které odstartuje 6. dubna, má složení týmů. V barvách družstva Berlin Lions uvidí diváci českou jezdkyni Annu Kellnerovou. Podrobnosti čtěte níže…
06.04.2017 09:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Želízkem v ohni týmu Berlin Lions bude vedle Anny Kellnerové rakouský TOP jezdec Max Kühner. Foto: GCT 

Ve čtvrtek 6. dubna začne v Mexico City prvním kolem týmová soutěž Longines Global Champions League (GCL), které se letos budou účastnit za celek Berlin Lions také čeští jezdci Anna Kellnerová a Aleš Opatrný.
 
Před čtvrtečním startem musel každý tým vybrat ze svého středu dvojici jezdců, která ho bude během prvního letošního mítinku GCL reprezentovat.
 
Za Shanghai Swans nastoupí vítěz loňské Velké ceny Mexika francouzský jezdec Roger-Yves Bost, kterého doplní současný světový jezdec číslo 3 Němec Daniel Deusser. Zcela jistě půjde o nesmírně silné duo.
 
„Domácí“ tým Mexico Amigos budou zastupovat Christian Ahlmann (GER) a Geir Gulliksen (NOR). Velmi silný tandem vyšle do boje o první body družstvo Hamburg Diamonds. Nastoupí za ně Nizozemec Harrie Smolders a olympijský vítěz z roku 2008 Eric Lamaze (CAN).
 
Irský mladík Bertram Allen bude i v druhém roce existence GCL reprezentovat Valkenswaard United. Společně s ním nastoupí Ital Alberto Zorzi.
Další jezdci, na které se mohou diváci těšit, jsou Brit Scott Brash a Paris Sellon (USA) – členové týmu Miami Glory. Za St Tropez Pirates pojedou Simon Delestre (FRA) a Jérome Guery (BEL). Na soupiskách je mnoho zvučných jezdeckých jmen.
 
Vznikly i zcela nové celky. London Knights budou v Mexiku reprezentovat Enrique Gonzales (MEX) a Eduardo Menezes (BRA). Nováčkem bude i družstvo Berlin Lions, v jejichž barvách zažije debut nejlepší rakouský jezdec Max Kühner a členka českého národního týmu Anna Kellnerová.
 
První kolo se odehraje v prostředí krásného parku Campo Marte ve čtvrtek. Kvůli časovému posunu se začne skákat na náš čas v noci na pátek. Výsledky tedy budeme znát brzy ráno. Druhé kolo je na programu v sobotu.
 

Web LGCL můžete navštívit ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }