reklama 11D

V Mexiku se jelo první kolo týmové soutěže GCL

Ve čtvrtek 6. dubna se jelo v Mexico City první kolo dvoukolové soutěže týmů Longines Global Champions League. Nejlepší pozici si před sobotní rozhodující soutěží vytvořil celek Valkenswaard United. Jak se vedli „naši“ Berlin Lions?
07.04.2017 09:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Bertram Allen v barvách Valkenswaard United v prvním kole GCL v Mexiku nechyboval. Foto: GCT / Stefano Grasso

Celkem osmnáct dvoučlenných družstev nastoupilo do prvního kola prvního závodu GCL v Mexico City. Nejlepší pozici před druhým kolem, které je na programu v sobotu 8. dubna si vytvořilo duo Bertram Allen (IRL) a Alberto Zorzi (ITA), kteří závodí v barvách Valkenswaard United. Oba jezdci absolvovali parkur bez chyb a v součtu v nejlepším čase.
 
Druhou příčku vybojovali St. Tropez Pirates, které reprezentovali Simon Delestre (FRA) a Jerome Guery (BEL). Třetí jsou Eric Lamaze a Harrie Smolders z družstva Hamburg Diamonds.
 
Do GCL se také premiérově zapojil celek Berlin Lions, kterému jistě fandí všichni příznivci jezdectví v Česku. V prvním závodě v Mexiku jej zastupuje Anna Kellnerová s Giljandrem van den Bosrand a rakouský jezdec Max Kühner na Chardonnay. První jízdy absolvovali celkem se 17 trestnými body, Kühner chyboval jednou, Anna Kellnerová přidala 13 bodů. Tým bude do druhého kola nastupovat z 11. pozice. 
 
V soutěži se hodně chybovalo, nedařilo se takovým jezdcům, jako jsou David Will, Gregory Wathelet nebo Lorenzo de Luca. 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE