reklama 11A

Anna Kellnerová bude závodit na CSI3* Mannheim

Během 53. ročníku parkurových závodů, které se konají ve dnech 8. – 10. května v německém Mannheimu, se představí i česká reprezentantka Anna Kellnerová. Startovat bude s třemi svými svěřenci. Podrobné informace přinášíme v článku.
05.05.2016 19:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Anna Kellnerová míří na závody CSI do Mannheimu. Na ilustračním snímku s koněm Bacara de la Ferme Blanche při vítězství v MČR 2015. Foto: Kateřina Návojová

Parkurové závody v Mannheimu se konajíod roku 1964. Jejich 53. ročníku se zúčastní také Anna Kellnerová, která si pro tento mítink veze do Německa tři koně. Do kategorie CSI3* bude nastupovat s Classicem a Dimarem vd Loosie Heide a do túry pro mladé koně CSIYH je připravený Icarus.
 
Anna Kellnerová bude závodit ve velmi silné konkurenci. Tradiční závody přitahují jezdce z celé Evropy. Na soupiskách nechybí vítěz loňské Velké ceny Albert Zoer (NED), belgická naděje Nicola Philippaerts, domácí Katharina Offel či Švýcarka Christina Liebherr
 
Skokové soutěže začínají poněkud netradičně v neděli 8. května. Vrcholem je GP s překážkami do 160 cm, která proběhne v úterý od 14.00 hodin. 
 
Online výsledky můžete sledovat TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE