reklama 11D

Kellnerová v kvalifikaci GP v Lanakenu dojela osmá

Výborný výsledek má za sebou česká reprezentantka Anna Kellnerová, když se v sobotu 9. dubna probojovala na krásné osmé místo v kvalifikační soutěži do nedělní Grand Prix. Při CSI3* v Lanakenu přitom sedlala Dimara vd Looise Heide…
09.04.2016 18:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Na parkuru 150 centimetrů vysokém se do rozeskakování podívalo celkem 13 dvojic. Mezi nimi figurovala právě i ta česká. Anna KellnerováDimaro vd Looise Heide navíc i napodruhé dokončila bez trestných bodů, což stačilo na výbornou osmou příčku. Za sebou nechala i jezdce jakými je Simon Delestre, Katharina Offel a další.

Díky dobrým výkonům po oba dva dny se jezdkyněpohodě probojovala i do samotné Grand Prix, a to z pěkné dvacáté pozice. Alespoňjedné kvalifikaci se přitom představilo 70 jezdců. Nedělní Grand Prix bude opět na výšce 150 centimetrů.

Anna Kellnerová se během soboty představila ještěkoněm Classic a Icarus. Úspěšnější bylaprvním zmíněným, s nímž dokončila bezchybně první fázi parkuru 130 centimetrů vysokého. Bez shození si jezdkyně poradila i s druhou fází, nestihla jen časový limit, za což obdržela 1 trestný bod.

Startovní a výsledkové listiny naleznete na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE