reklama 11C

Ahlmann po červenci opět světovou jedničkou

Před olympijskými hrami v Riu se na post světové jedničky zpátky dostal německý jezdec Christian Ahlmann. Po spočtení bodů ke dni 31. července předběhl do té doby vedoucího Simona Delestre, a to o zhruba 100 bodů. Třetí je další zástupce Francie…
05.08.2016 10:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv LGCT

rámci elitní desítky skokových jezdců došlo k mnoha přesunům, byť jen o pár míst. Do čela se dostal celkem se ziskem 3204 bodů Christian Ahlmann, který mimo jiné zvítězil v Grand Prix Dinard při CSI5* a dobře si vedl i na CSI5* v Estoril. Z těchto závodů přinesl do žebříčku nejvíce bodů.

Další dvě příčky si drží zástupci Francie. Druhý je nyní Simon Delestre, který na kontě 3140 bodů. Třetí pozice patří nyní Penelope Leprevost, která se posunula o jedno místo výše oproti poslednímu měsíci (2909).

Reprezentantům Spojených států amerických pak náleží další dvě místaelitní pětce, když si za své výkony zasloužil čtvrté místo Kent Farrington a pátý skončil v žebříčku Mclain Ward. Do elitní desítky se nově po započtení červencových bodů dostali Marcus Ehning, který postoupil o tři pozice na devátou příčku, a Eric Lamaze, který si polepšilšestnáctého místa na desáté.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE