reklama 11A

56 kočárů na CAI v Písečném. Máme z toho radost, říká Radek Nesvačil

ikonka

Na premiéru mezinárodních vozatajských závodů CAI v Písečném nad Dyjí dorazí na konci srpna 56 kočárů. Organizátoři ze Stáje Rhea Dešná v čele s Radkem Nesvačilem jsou mile překvapeni. „Nečekali jsme, že napoprvé bude taková účast. Máme radost.“
09.08.2019 08:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Z 56 přihlášených kočárů do Písečného nad Dyjí jich bude ve dnech 30. srpna až 1. září startovat hned 10 v kategorii čtyřspřeží CAI3*. Tento počet výrazně ovlivnila rodina Nesvačilových, ostatně Radek Nesvačil stojí v čele organizačního týmu této mezinárodní pořadatelské premiéry Stáje Rhea Dešná. Společně s Radkem Nesvačilem vše chystá jeho manželka Jana a nepostradatelnou pomocí je mj. i course designer Marek Záleski z Polska. V čele sboru rozhodčích bude Jiří Kunát.
 
„Jsme překvapení, nečekali jsme takový zájem a máme z toho radost. Teď je na nás, abychom vše organizačně zvládli,“ říká Radek Nesvačil. „V rámci příprav již zbývají spíše jen maličkosti. Obdélník i maratonové překážky jsou hotové.“ 
 
Zda Radek skutečně odstartuje se dvěma čtyřkami, to se ještě rozhodne. „Vzhledem k tomu, jaká je účast, tak zvažuji, zda odstartovat s oběma, nebo vzít jen jednu,“ upřesňuje Radek. Další čtyřspřeží mají přihlášené jeho otec Jiří a bratr Jiří junior. Dále by měli dorazit Josef Leibetseder junior a Ewald Wurm z Rakouska, Knud Jorgensen z Dánska, József Dobrovitz a József Vida z Maďarska a Piotr Mazurek z Polska.
 

PSALI JSME: Písečné nad Dyjí novým bodem na mapě mezinárodních vozatajských závodů

 
V kategorii dvojspřeží CAI3* budeme moci držet palce Josefovi Hroudovi, Tomášovi Jelínkovi, Jaroslavu Kohoutovi juniorovi, Jiřímu Nesvačilovi a Alexandru Soukupovi. V singlech CAI3* pod českou vlajkou uvidíme pouze Otu Bareše. 
 
Kompletní seznam účastníků najdete v záznamu závodů pod odkazem níže nebo ZDE
 
Titulní foto Šárka Veinhauerová, foto v galerii archiv Stáje Rhea Dešná




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE