reklama 11D

Čtyřspřeží při CAI Nebanice ovládl Glenn Geerts, Nesvačil dojel šestý

ikonka

Mezinárodní závody spřežení v Nebanicích zakončily nedělní parkury všech kategorií, nicméně lídři jednotlivých soutěží po maratonu zůstali beze změny. Polepšil si Jiří Nesvačil junior, který při závěrečném parkuru zajel třetí nejlepší jízdu.
04.08.2019 22:04  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vedení soutěže čtyřspřeží si při mezinárodních závodech spřežení v Nebanicích i po závěrečné zkoušce udržel Belgičan Glenn Geerts a stal se tak se svými koňmi Borckhouse Billie, Dash, De Solist, Erdball a Zeron vítězem mezi třinácti účastníky. Jiří Nesvačil junior si třetím nejlepším parkurem o dvě příčky polepšil k celkově šestému místu, zatímco Radek Nesvačil zůstal i po poslední zkoušce celkově devátý. Jako desátý dokončil Jiří Nesvačil senior.
 
Nejpočetnější kategorii dvojspřeží vyhrál stylem start-cíl Lars Schwitte z Německa s koňmi Eros, Damico 5 a Dusty, z Čechů zajel v této soutěži nejlépe Josef Drábek na konečném třináctém místě z celkem dvaadvaceti spřežení.
 
Parkur nezměnil ani vedoucí pozici mezi jednospřežími - zvítězila německá dvojice Jessica Wächter a FST Charly Brown. Českému reprezentantovi Liboru Kurkovi s Husarem se překážková jízda mezi kužely příliš nevydařila a odsunula jej z původní šesté až na konečnou třináctou pozici. Čtyřspřeží pony vyhrál maďarský reprezentant Dávid Palkovics.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto EquiTV.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE