reklama 11D

Pařenicová vyhrála sobotní S** při MČR. Písařík má dva koně s nulou

ikonka

V kategorii starších juniorů při skokovém mistrovství České republiky v Chuchle Areně Praha je po dvou kole šest dvojic, které mají nulu na bodovém kontě. Hned dvě tvoří Oliver Písařík, a tak si bude muset vybírat mezi Castelanem 4 a Kimonem VD.
28.08.2021 14:56  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Kromě Olivera Písaříka pokračují bez penalizace do třetího kola mistrovské soutěže starších juniorů ještě Anna Marie Vítek s Chacco´s Amke, Eliška Hasnedlová s Delisou 3, Anna Kostková v sedle Congstar 1 a Natálie Kovářová na North Cape VD. 
 
Otevřenou soutěž S** (tj. do 130 cm) vyhrála Petra Pařenicová s Crazy 3. Její čas v cíli byl 76,01. O 31 setin pomalejší byla druhá Eliška Hasnedlová na koni Feegasus. Třetí místo vybojovala stejná jezdkyně, tentokrát s Delisou 3, které časomíra ukázala hodnotu 76,43. Čtvrtá byla Anna Kostková s Aesokou Tano a pátá pro změnu Petra Pařenicová, a to v sedle Zety 2.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: Josef Malinovský
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE