reklama 11B

Němka Jörne Sprehe je v Olomouci opět úspěšná. Zvítězila v Medium Tour

ikonka

Tradiční a velmi úspěšnou účastnicí mezinárodních skokových závodů CSI v Olomouci je německá reprezentantka Jörne Sprehe. Nejinak tomu je i v letošním roce. První olomoucké vítězství si letos připsala ve čtvrteční soutěži Medium Tour se Solerem.
17.06.2021 15:25  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Nejpočetnější soutěží čtvrtečního dne mezinárodních skokových závodů CSI v Olomouci, kdy se na startu představilo více jak 100 dvojic, byla Middle Tour s výškou překážek 130 centimetrů. 
 
V soutěži hodnocené na čas si pro vítězství docválala až úplně poslední startující dvojice. Německá jezdkyně Jörne Sprehe, která je každoroční účastnicí mezinárodních závodů v Olomouci. Tentokrát přivedla k vítězství valacha Solero 79. Jejich čas v cíli byl 52,93 sekundy.
 
Pěkné druhé místo získal s časem 53,40 český reprezentant Jiří Tměj s valachem Atila. Elitní trio uzavřel rakouský zástupce Matthias Raisch s valachem Magic 14. Na dekorování elitní šestice se z českých jezdců probojoval ještě na šesté příčce Marek Hentšel s Censorem. Jejich čas se zastavil na hodnotě 56,77 vteřiny. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE