reklama 11A

Kdo vyhraje derby? Čtenáři Jezdci.cz nejvíc věří Holčákovi a Lukovi

ikonka

Minulý čtvrtek měly první uzávěrku přihlášek všechny klasické dostihy včetně 102. České derby. Zeptali jsme se čtenářů Jezdci.cz, který trenér nasedlá vítěze modré stuhy. Čtyři měsíce před startem věříte nejvíce Radku Holčákovi a Václavu Lukovi.
21.02.2022 12:55  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Velkokarlovický trenér, který do letošního derby přihlásil pět hřebců včetně nové akvizice stáje Meridian Quessignyho, získal v naší anketě pod článkem z minulého týdne 26,5 procenta všech hlasů. Syn rekordmana Českého derby Františka Holčáka zatím triumfoval ve vrcholu rovinové sezony dvakrát - v roce 2014 s Cheeky Chappiem a o pět let později s Pacific Hillem.

Pomyslné druhé místo obsadil Václav Luka mladší, jemuž derby stále ve sbírce úspěchů schází. Ve vítězství některého z jeho osmi kandidátů v tuto chvíli věří 23 procent čtenářů.

Že by Pavel Tůma mohl obhájit loňský triumf, uvedlo 10,7 procenta hlasujících. Po devíti procentech hlasů mají Luboš Urbánek a Dalibor Török.

Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE