reklama 11D

Honey Sexy opět ukázala potenciál, Dr. Charvát byl raz-dva v Pise

ikonka

Polokrevná hnědka Honey Sexy s žokejem Janem Faltejskem se ve čtvrtek postarala o jediné české vítězství na mítinku v Pise a potvrdila dobrou formu svěřenců Pavla Tůmy. Stáj Dr. Charvát brala ve steeplechase pro čtyřleté koně první dvě místa.
14.01.2021 17:15  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Honey Sexy se v předchozích třech startech své kariéry už stihla zapsat do povědomí diváků jako "enfant terrible" a své pověsti nezůstala nic dlužná ani tentokrát. Faltejsek klisnu zkusil po startu Premio Lexou na 3500 metrů stáhnout na poslední pozici, ale Honey Sexy v pomalém úvodu vydatně pulovala. Už po pár překážkách byla dcera hřebce Martaline k vidění na druhé pozici u bariéry a se zrychlováním tempa se postupně usadila.
 
Před závěrečným obloukem se ujala vedení, Faltejsek až do poslední překážky v klidu vyčkával a s přehledem uhájil jisté vítězství o půl délky před stájovým kolegou a napajedelským odchovancem Gatsbym. Teprve podruhé běžícího syna jedničkové vytrvalkyně Greek Wedding odjezdil Pavel Složil mladší. Na třetí místo se dobrým závěrem posunul Peace Garden s Josefem Bartošem.
 
Zbylé dva překážkové dostihy se v Pise odehrály ve znamení domácích barev. Do loňského derby přihlášený Shamalann doběhl třetí v proutěných překážkách čtyřletých Premio Corinto. Mezi staršími koňmi v Premio Doretto se vešli na tabuli čtvrtý Mushrae a pátý Temperament.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE