reklama 11D

Dramatický závěr Czech Junior Cupu: Favoritky padly, Žižkáková vítězka

ikonka

Tak takový závěr starší kategorie Czech Junior Cupu nikdo nečekal. Dvě favoritky ve finále této série nedobrovolně opustily sedlo a vyhrála tak jediná dvojice, která překonala obě části soutěže bez penalizace – Viktorie Žižáková s Etceterou.
20.09.2020 14:13  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Viktorie Žižáková v sedle Etcetery byla první jezdkyní, které se podařilo oba parkury finále Czech Junior Cupu v Hořovicích překonat bez penalizace. Poslední dvě účastnice mohli strhnout vítězství na svoji stranu, ale stalo se něco, co nikdo nečekal. Nejprve Tereza Svobodová spadla z Marylanda na posledním skoku a poté se to samé stalo Nikole Egrové s Quiliscou na překážce s číslem pět.
 
Druhé místo patří Anně Helebrantové s Diacannou Blue. Ta zapisovala pouze jeden trestný bod za překročení časového limitu v základní části soutěže. Čisté finále předvedl Adam Písařík s Normanem 1, ale nesl si zátěž čtyřmi trestnými body z úvodu finále Czech Junior Cupu. Přesto se mohl radovat z třetího místa. Klára Poledňáková a Nyna Bartoňková šly do finále s nulou, ale napodruhé chybovaly a patří jim tak čtvrté, resp. páté místo.
 
S Czech Junor Cupem byl současně vyhodnocen i Český pohár ve stylovém skákání. Jeho vítězkou se stala Natálie Očenášková.
 
 
 
 

Sledujte on-line přenos na EquiTV.cz

Foto Josef Malinovský / ČSP
 

Podrobné výsledky najdete POD ODKAZEM NÍŽE

 


 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }