reklama 11A

Češi závodí ve Wiener Neustadtu. V úvodu nejvíce bodoval Marek Klus

ikonka

Ve čtvrtek 20. května se vydala poměrně početná česká ekipa na národní závody do rakouské Lake Areny ve Wiener Neustadtu. Výborně absolvoval parkury se svými koňmi Marek Klus. Dařilo se i Nyně Bartoňkové, Přemyslu Adamovi a Lucii Kumarové.
20.05.2021 19:59  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Při zahájení národních závodů v rakouském Wiener Neustadtu exceloval Marek Klus, a to už v úvodu dne mezi mladými koňmi s Aresem. Dále přidal třetí příčku s klisnou Venezia Polt a čtvrtou s valachem Liverpool v soutěži s překážkami vysokými 130 centimetrů po obou bezchybných jízdách. Svůj den Marek Klus uzavřel v sedle Larga ve stočtyřicítce, když rozvněž nechyboval a patřilo mu místo sedmé. 
 
Mezi mladými koňmi zajel čistý parkur i Přemysl Adam spolu se šestiletým Perfect van de Noordheuvel a vydařil se i druhý start s hřebcem Cachasaem, s nímž byl bezchybný ve stotřicítce. V té dosáhla na jedenáctou pozici Nyna Bartoňková s Matissem, v sedle Djanga S dovezla do cíle soutěže o deset centimetrů vyšší pouhé čtyři trestné body. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: Nyna Bartoňková  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE