reklama 11C

Vítězství na dosah. Emma de Moussac skončila v Olivě druhá

ikonka

České jezdkyně nezahálely ani během sobotního dne 26. ledna. V Olivě při mezinárodních skokových závodech si skvělý úspěch připsala na konto Emma Augier de Moussac. Opět totiž patřila mezi jezdce v elitní trojici. A jen těsně jí uniklo vítězství.
27.01.2019 11:36  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejlepší český výkon dne podala Emma Augier de Moussac v soutěži počítané do Longines žebříčku. V sedle desetileté klisny Rubio Monocoat Electric absolvovala parkur 145 centimetrů bezchybně a postoupila do rozeskakování.

V něm opět nechybovala a čas české jezdkyně se zastavil na hodnotě 41,16 vteřiny. Nestačila tak pouze na britskou dvojici Emma Stoker a Townhead Tallulah V. a mohla se radovat z druhé pozice konečného pořadí. Náročnou soutěž překonalo pouze sedm jezdců bez trestných bodů.

Emma Augier de Moussac předvedla bezchybnou jízdu také s Divou, a to na parkuru 135 centimetrů vysokém. Postoupila tak i do druhé fáze, tam však nakonec vzdala.

Na vyšších parkurech startovala i Zuzana Zelinková. V soutěži 140 centimetrů vysoké sedlala dva svěřence. Lepší výkon se jí podařil s letos sedmiletou Harankou. Po jedné chybě skončila na 14. místě ve výsledkové listině.

Druhý závodní týden uzavře nedělní dění, kdy se pojede i skoková Grand Prix.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




Články z předešlých závodních dnů CSI v Olivě najdete POD TÍMTO ODKAZEM


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE