reklama 11A

Česká vlajka dvakrát v elitní pětce! Tak pokračují Češky v Olivě

ikonka

I v pátek 18. ledna se s českou vlajkou počítalo na předních příčkách výsledkových listin španělského CSI v Olivě. Jednu z těchto příček si připsala Emma Augier de Moussac, a to v nejvyšší soutěži dne! Podrobnosti přinášíme v článku…
18.01.2019 18:46  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Naše reprezentantka Emma Augier de Moussac nechyběla na startu nejvyšší soutěže pátečního programu, kde překážky měřily 145 cm. Tuto dvoufázovou zkoušku absolvovala česká jezdkyně spolu s klisnou Rubio Monocoat Electric, s níž ani jednou nechybovala. Tento výsledek dvojici v konkurenci více jak sedmdesáti koní postavil těsně za stupně vítězů na 4. příčku.

 

Tím ale páteční úspěchy české vlajky nekončí!

Taktéž s nulovým kontem dokončila svůj start na parkuru vysokém 135 cm Zuzana Zelinková v sedle Linta. Tato dvojice uzavřela elitní pětku výsledkové listiny. V TOP10 se umístila Markéta Šrámková, a to spolu s Casarellou v soutěži s překážkami vysokými 120 cm.

České jezdkyně se prosadily i v dalších soutěžích čtvrtého závodního dne tohoto mítinku, i když to už na elitní příčky nestačilo. Emma zaznamenala čtyři trestné body v další náročné soutěži, a to s překážkami vysokými 140 cm, kde s klisnou Courage obsadila až 40. místo výsledkové listiny. Stejná jezdkyně inkasovala jeden trestný bod za čas s J.C.S. Chacco Diou na parkuru vysokém 135 cm, což stačilo na konečnou 28. příčku.

 

O skvělé formě, se kterou české jezdkyně vstupují do sezony 2019 ve španělské Olivě, vás průběžně informujeme! Články z předchozích dní najdete ZDE.

 

Kompletní výsledkové listiny z tohoto mítinku najdete POD TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE