reklama 11D

Šrámkové se v Olivě dařilo. Skončila čtvrtá

ikonka

Během sobotního dne se nejvýrazněji z české ekipy prosadila Markéta Šrámková. Ve španělské Olivě dosáhla s osmiletou klisnou Casarellou na pěkné čtvrté místo. Parkur dokončila bezchybně a rychle.
19.01.2019 20:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní den 19. ledna se z české ekipy nejvíce vydařil Markétě Šrámkové, která startuje v rámci soutěží CSI1*. V soutěži 120 centimetrů vysoké si vybojovala dekorovanou příčku a radovala se z čtvrté pozice. S osmiletou Casarellou dokončila soutěž za 64,90 vteřin.

Bezchybný výsledek si ten den připsala na konto i Charlotte Augier de Moussac. V Silver Tour, 140 centimetrů vysoké, sedlala desetiletého valacha Julese Verna DB. Jejich čas stačil na dvacáté místo.

Jízdu bez trestných bodů zaznamenala i Zuzana Zelinková. S letos sedmiletou Harankou absolvovala Bronze Tour na parkuru 130 centimetrů vysokém. Jejich čas však na přední místa nestačil.

Českých startů jsme však během tohoto dne viděli méně než dny předcházející.

Emma Augier de Moussac startovala například v sobotu pouze jednou. Naopak si pošetřila do nedělní Grand Prix svoji stájovou jedničku Divu. V soutěži 145 centimetrů vysoké odstartuje z 32. pozice.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




Prolistujte si naším archivem příspěvků o tomto místě! Díky své poloze je na začátku roku častým cílem českých jezdců, kteří tam závodí několik týdnů! 
 

reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE