reklama 11C

Rok 2021 na Jezdci.cz: Přes milion uživatelů a téměř 2.700.000 návštěv

ikonka

Poslední den roku 2021 chystáme nejen uvítání toho nového s číslovkou 2022. Je to prostor k ohlédnutí se za uplynulými 365 dny. Z pohledu redakce Jezdci.cz máme za sebou opět rok s rekordní sledovaností.
31.12.2021 16:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Při pohledu do Google Analytics musíme konstatovat, že jsme opět překonali nastavené cíle ve sledovanosti. Před rokem jsme se radovali z bezmála dvou milionů návštěv a 3,5 milionů prohlédnutých stránek na Jezdci.cz. Dnes už víme, že počtem návštěv se přiblížíme k 2,7 milionům a stránek jste si u nás v roce 2021 prohlédli přes 4,3 miliony. 
 
Neméně důležité je, že se informace o koních a jezdectví dostávají prostřednictvím zpravodajského webu Jezdci.cz k velmi širokému publiku, a to především díky propojení komunikačních kanálů se stránkami Seznam.cz. I díky tomu se můžeme pochlubit 1.111.000 unikátními uživateli. „I když je z tohoto množství patrné, že někteří se k nám dostali jen mimořádně, jsme nesmírně rádi za každého nového návštěvníka, který se díky nám dozvěděl něco o tomto krásném odvětví spojeném s koňmi,“ říká Josef Malinovský, jednatel Equinet s.r.o., která je provozovatelem webu Jezdci.cz.
 
„Již druhá jezdecká sezona byla postižena pandemií covid-19 a navíc začátek roku 2021 byl poznamenán epidemií koňského herpesviru EHV-1. V těchto těžkých chvílích se o to více ukazuje, jak je velmi důležité, abychom přinášeli aktuální, ale především kvalitní informační servis. Je však potřeba stále myslet na to, že vysoká sledovanost nemůže být pro nás hlavním měřítkem. Stejně tak pro jezdce, majitele a chovatele koní nemůže být prioritou podávat s jejich svěřenci co nejlepší sportovní výkony, ale pohoda zvířat a radost ze společného soužití,“ konstatuje Josef Malinovský.
 
„Rád bych touto cestou poděkoval všem členům a externím spolupracovníkům redakce webu Jezdci.cz, televize EquiTV.cz, ale také nového internetového rádia EquiRadio.cz za jejich profesionální práci a osobní nasazení. Bez nich by nikdy naše média nebyla tak úspěšná. Pevně věřím, že se nám je bude i v roce 2022 a dalších letech dařit nadále rozvíjet ke spokojenosti všech. To by ostatně nebylo možné bez přízně našich reklamních partnerů. Také jim patří velké poděkování. Všem přejeme úspěšný vstup do Nového roku, a hlavně pevné zdraví,“ dodává jednatel mediální skupiny Equinet. 
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE