reklama 11C

Při Longines Masters v Hongkongu zazářili Allen a Phillippaerts

ikonka

Od 15. do 17. února probíhá v Hongkongu druhá část třídílné série Longines Masters. V páteční stopadesátce nenašel přemožitele Olivier Philippaerts s H&M Cue Channou, v sobotní Speed Challenge na stejné výšce uspěl Bertram Allen s Christy JNR.
17.02.2019 00:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V pátek vyvrcholil program Longines Masters v Honkongu dvoukolovou soutěží s výškou překážek do 150 cm, v níže se nejvíce dařilo Belgičanovi Olivierovi Phillippaertsovi s H&M Cue Channou. O pouhých 35 setin sekundy v druhém kole předstihl Piuse Schwizera ze Švýcarska na koni About A Dream. Třetí příčku vybojoval Emanuele Gaudioano v sedle Chalou reprezentující Itálii. „Věděl jsem, že jsme rychlí, ale také jsem věděl, že budou rychlí i ostatní. Ale když jsme překonali první skok, cítil jsem se opravdu jistý,“ konstatoval po soutěži Olivier Philippaerts. 
 
Rychlý umí být i Bertram Allen s Christy JNR z Irska, což ostatně dokázal v sobotní soutěži Longines Speed Challenge, v níž dokázal stlačit čas na parkuru vysokém 150 cm na 60,47 sekundy, zatímco jeho ostatní soupeři byli o více jak 2 sekundy pomalejší. Dvojice Francouzů Patrice Deleveau (Vestale de Mazure HDC) a Kevin Staut (Ayade de Septon Et HDC) projela cílem v časech 62,88, resp. 62,94 sekundy. Mezi nejlepšími opět nechyběl Ital Emanuele Gaudiano. Tentokrát s koněm Quinn van de Heffinck dokončil jako čtvrtý v pořadí, když dosáhl na čas 63,91. 
 
Třídenní mítink vyvrcholí v neděli LONGINES Grand Prix of Hong Kong na výšce 160 cm. Kompletní výsledky, ale také videa najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Kromě Hongkongu se Longines Masters koná v Paříži, kde se jelo na přelomu listopadu a prosince první kolo, a v New Yorku. Tam se uskuteční poslední zastávka od 25. do 28. dubna. 
 
Zdroj: Tisková zpráva EEM World




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE