reklama 11A

Stautova další výhra při Longines Masters v Paříži

ikonka

Předposlední sobotní zkouškou byla dne 1. prosince v Paříži při Longines Masters soutěž 150 centimetrů vysoká, která se jela při CSI5*. Po rozeskakování se z dalšího vítězství na domácí půdě radoval Francouz Kevin Staut…
01.12.2018 20:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Soutěž 150 centimetrů vysoká se jela s jedním rozeskakováním, do něhož se dostalo celkem deset dvojic. Dobrou formu z pátečního dne udržel domácí jezdec Kevin Staut, který si v sedle Ayayde de Septon en HDC dojel pro druhé vítězství při tomto skokovém mítinku.

Stejně jako v pátek, ani v sobotu tento Francouz na parkuru nechyboval. V rozeskakování se dostal do cíle v čase 43,54 vteřiny. Získal tak zhruba dvou desetinový náskok na svého krajana Simona Delestreho. Ten sedlal v soutěži Chesalla Zimequesta.

Nejrychlejší jízdu v rozeskakování podala jiná francouzská dvojice, a to Edward Levy a Starlette de la Roque. O vítězství je však připravila jedna skoková chyba.

O závěr dne se postará dvoukolová soutěž Riders Masters Cup. Bude se jednat o soutěž s výškou překážek 145/150 centimetrů. Zatímco první kolo odstartuje 21:15 hodin, to druhé bude následovat o zhruba hodinu a půl později.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE