reklama 11D

Longines Masters of Paris ovládla Tops-Alexander

ikonka

V samotném závěru francouzského mítinku Longines Masters of Paris se v neděli 2. prosince uskutečnila soutěž Grand Prix. V rámci této zkoušky při CSI5* na dvojice čekal parkur vysoký 160 cm, kde nenašla přemožitele Edwina Tops-Alexander (AUS)…
02.12.2018 20:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Startovní listina závěrečné soutěže pařížských závodů Longines Masters of Paris čítala celkem čtyřicet dvojic. S nulovým kontem se podařilo probojovat do rozeskakování sedmi koním.

Elitní příčky na stupních vítězů si rozebraly jediné tři dvojice, kterým se podařilo zopakovat čistý výsledek také v rozeskakování.

Nejrychlejší čas v této trojici bezchybných v obou částech soutěže patřil australské reprezentantce Edwině Tops-Alexander, která se tak radovala z vítězství v sedle Californii. Na stříbrný stupínek patřily italské barvy, a to zásluhou Alberta Zorziho, který zde sedlal Contangu 3. Trojlístek doplnila irská dvojice Denis Lynch a The Sinner.

Francouzská dvojice Thierry Rozie a Venezia d’Ecaussinnes pak udělala radost domácímu publiku, protože se postavila hned na následující příčku, tedy na 4. místo konečného pořadí.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto tiskový servis pořadatele




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE